Minden, ami hitel, Hitelkiváltás

A hitelkivaltas.lapozz.hu oldal Minden, ami hitel kategóriájában 14 oldal található. Minden amit a hitelről tudni kell.

Wikipédia - HITEL

A hitel egy olyan pénzügyi művelet, amelynek során a hitelező lemond az áru, szolgáltatás azonnali kifizetéséről, vagy közvetlenül pénzt ad az adósnak, aki a hitelszerződésben foglalt határidőre kifizeti a megállapodott összeget, azaz a tartozását. Hitelt leggyakrabban bankok nyújtanak. A banki hitel jellegzetessége, hogy megszületésekor új pénz jön létre. Minden bank a hitelnyújtás során új pénzt hoz létre adósság formájában, a résztartalékos szabályozás (a jegybank hatásköre) alapján. Ez a pénz nem a banké, viszont a bank számára kamatot kell fizetni érte. A hitel visszafizetésekor a pénz megszűnik. Ezért a monetáris rendszer sajátossága, hogy működésének alapfeltétele, a folytonos gazdasági növekedés mellett (ami a kamat fedezetéhez szükséges), hogy a gazdasági szereplők jelentős hányada folyamatosan el legyen adósodva.
hu . wikipedia . org
Gyűjteménybe került: '10.07.15, ellenőrzés: '15.09.11.
Oldal módosítás

CIB folyószámlahitel

Ünnepek utáni kihagyhatatlan akciók kedvenc üzletében? Egy nagyobb számla váratlan kiadást okoz? A CIB Folyószámlahitellel segítünk Önnek, hogy több férjen a keretbe. A CIB Folyószámlahitel egy folyamatosan rendelkezésre álló hitelkeret folyószámláján, amely mindig kéznél van: bankkártyájával bármikor, bármire azonnal felhasználhatja, újabb hitelbírálati eljárás nélkül, állandó biztonsági tartalékot jelent: közüzemi-, telefonszámláit vagy hiteltörlesztését akkor is tudja rendezni, ha éppen nincs elég fedezet a számláján, egyszerű és rugalmas: a felhasznált összeg visszafizetése automatikusan történik, amikor jövedelme beérkezik a folyószámlájára, az így visszafizetett összeg újra és újra felhasználható. Kamatot csak a felhasznált összegre kell fizetni, rendelkezésre tartási díj nincs.
cib . hu
Gyűjteménybe került: '10.07.14, ellenőrzés: '15.09.10.
Oldal módosítás

Banki hitel

A Banki Hitel - a hiteles megoldások portálja azzal a céllal jött létre, hogy Ön a magyar pénzpiacon jelen lévő hitelek teljes köréből válogathasson egy helyen és a legkedvezőbb forint/deviza alapú kölcsönt vehesse fel. Több éves banki gyakorlatunk a garancia arra, hogy szakszerű tanácsadással segítjük a legmegfelelőbb konstrukció kiválasztásában, így akár milliókat is spórolhat, legyen szó otthonteremtésről, autóvásárlásról vagy szabad felhasználásról vagy éppen biztosításról.
bankihitel . hu
Gyűjteménybe került: '10.07.15, ellenőrzés: '15.09.11.
Oldal módosítás

Hitel Vadász -online hitelkereső

Hitel, banki hitel - bankok hitelkondícióinak bemutatása. Ingyenes hitelajánlat - online hitel - hitelközvetítés. INGYENES hitel ajánlatkérő űrlapok, hitel előszűréssel és tanácsadással. Egyszerűen válassza ki az Önnek megfelelő hitelt, majd töltse ki a hitel űrlapokat. Ezután a megadott adatok alapján ingyenes előszűrést végzünk a hitelképességére vonatkozóan. Amennyiben el tudjuk vállalni ügyét, azonnal jelentkezünk.
hitel . besthungary . hu
Gyűjteménybe került: '10.07.15, ellenőrzés: '15.09.11.
Oldal módosítás

Magyar Jelzálogbank Egyesület

Üdvözöljük a Magyar Jelzálogbank Egyesület honlapján. A Magyar Jelzálogbank Egyesületet 2003. február hó 25. napján a Magyarországon bejegyzett három jelzálog-hitelintézet, az FHB Földhitel- és Jelzálogbank Rt. , a HVB Jelzálogbank Rt. , és az OTP Jelzálogbank Rt. , valamint hét természetes személy hozta létre. Az Egyesület elsődleges célja a jelzálog-hitelintézet tagok közös szakmai érdekeinek feltárása és támogatása, illetve szakmai érdekeinek a felügyeleti és a jogalkotó szervek, valamint más országos hatóságok előtti képviselete.
mortgagebanks . hu
Gyűjteménybe került: '10.07.15, ellenőrzés: '15.09.11.
Oldal módosítás

Aegon hitel

Alacsonyabb törlesztőrészletet kínálunk euróban a jelenleg fizetendő hiteléhez képest! A háztartások döntő százaléka rendelkezik jelzáloghitellel, sokszor havi több tízezer forintot költünk ezek törlesztésére. Azonban a törlesztőrészletek csökkentésére ma már létezik megoldás.
aegonhitel . hu
Gyűjteménybe került: '10.07.15, ellenőrzés: '15.09.11.
Oldal módosítás

Credithill -élet a hitel után

A CreditHill nem bank. Nem hitel kihelyezéssel, hanem hitelközvetítéssel foglalkozunk. A bankokkal ellentétben nem egy konkrét hitelt árulunk, hanem 14 pénzintézet ajánlatából választjuk ki az Önnek legmegfelelőbbet. A megfelelő hitel az adott hitelösszeg mellett a legkevesebb nehézséggel jár a törlesztés során. Nemcsak alacsonyak a törlesztőrészletei, de rugalmasan kezelhető akkor is, ha az Ön élete - adósként - kedvezőtlenül alakul. A bankoktól eltérően mi azt tartjuk első- sorban szem előtt, hogy ügyfeleink életminősége a törlesztőidőszakban se essen vissza.
credithill . hu
Gyűjteménybe került: '10.07.15, ellenőrzés: '15.09.11.
Oldal módosítás

Hitel Center

Régi lakáshitelét lecserélheti jobb feltételekkel bíró hitelre. Néhány éve még jóval magasabb hitelkamatokkal dolgoztak a bankok, így lehet, hogy az Ön számára nagyon kedvezőtlen konstrukciót tudtak felajánlani jelzálog fedezetű lakáshitelére. Mi kiterjedt banki kapcsolatainkkal megtaláljuk Önnek azt a hitelt, amivel kifizetheti az előzőt és csökkenhetnek a hitellel kapcsolatos havi kiadásai.
hitelcenter . hu
Gyűjteménybe került: '10.07.15, ellenőrzés: '15.09.11.
Oldal módosítás

UCB ingatlanhitel

Hitelkiváltás. Váltson ki az UCB-vel és biztosan jól jár! Ha nálunk váltja ki meglévő kölcsöneit, akkor akár alacsonyabb kamat mellett jelentős megtakarítást érhet el a havonta fizetendő törlesztő részletek csökkentésével. Termékeinkkel több kölcsön törlesztése is összevonható egy törlesztő részletbe, így a jövőben csak egy helyre kell fizetni, átláthatóbb és egyszerűbb lesz a havi törlesztés. Akkor is érdemes lehet a hitelkiváltáson gondolkodni, ha nem csökken jelentősen a törlesztő részlet, de kiszámíthatóbb lesz a havi törlesztés, pl. Hosszabb kamatperiódusra vált a jelenleginél. Az UCB-nél a kamatperiódus 3 vagy 5 éves is lehet, melynek köszönhetően hosszútávon is biztonságot nyújt és kiszámíthatóvá teszi a törlesztést.
ingatlanhitel . hu
Gyűjteménybe került: '10.07.14, ellenőrzés: '15.09.10.
Oldal módosítás

Autóhitel feltételek és ajánlatok

Autóhitel. Az autóhitel új vagy használt autó vásárlása céljából egyaránt igényelhető, és nem kritérium, hogy Ön kereskedésből vagy tulajdonostól kívánja a kiszemelt autót megvásárolni. A hitelt nyújtó pénzintézet a hitelösszeg megfizetését havi törlesztő részletekben kéri 12 hónaptól akár 120 hónapig terjedő futamidővel is, mégis már a vásárlás időpontjától az Ön tulajdonába kerül az autó. Az autóhitel feltétele az önerő, ami a kiválasztott autó vételárának függvénye, általában 10-20 %-os önerőt kérnek, de ez hitelintézetenként változó Használt autóvásárlás esetében további feltételek is vannak. A megvásárolni kívánt gépkocsinak érvényes forgalmi engedéllyel, kötelező biztosítással és az eredetiség igazolásával kell rendelkeznie, valamint maximum 12 éves lehet az autó a hiteligénylés időpontjában és a futamidő végére sem lehet idősebb 15 évesnél. Azoknak ajánlott az autóhitel, akik a rendszeres jövedelem mellet rendelkeznek a szükséges önerővel is.
hitel-mester . hu
Gyűjteménybe került: '10.07.15, ellenőrzés: '15.09.11.
Oldal módosítás

Hitelek háza

A hitelhaz.hu és a hitelnavigator.hu a Zalaegerszegi Das Haus Ingatlanközvetítő és Szolgáltató Bt. Internetes hiteloldala. Bankok, pénzintézetek és pénzügyi vállalkozások lakossági, valamint vállalkozói hitel és lízingtermékeit kínáljuk Önnek. Kiemelt tevékenységünk a használt és új építésű lakások, családi házak, ingatlanok vásárlásához kapcsolódó lakáshitelek és életbiztosítással, lakáskasszával kombinált hitelek, továbbá szabad felhasználású hitellehetőségek közvetítése, hitelügyintézés. Közvetítünk még adósságrendező hiteleket és régi, drága, akár osztrák hitelét is segítünk kiváltani kedvezőbbre a banki feltételek megléte esetén. Honlapunkon hasznos hitelekkel, hitelfelvétellel kapcsolatos tanácsokat, híreket is olvashat. Weboldalunkon régebbi cikkeket, írásokat is talál, ezek aktualitását felülírhatják a változó gazdasági, pénzügyi viszonyok. Sokféle bank kínálja hiteltermékeit, konstrukcióit, nem hitelekkel foglalkozó embernek szinte lehetetlen a választás és aránytalanul sok időt, energiát vesz igénybe a hitelkonstrukciók feltérképezése és a hitelügyintézés. Ha Önnek nincs erre ideje, energiája, szakismerete, keressen minket segítünk! Tegye kényelmesebbé és biztonságosabbá velünk ingatlana adás-vételét, lakáshitel és egyéb hitelfelvételét!
hitelhaz . hu
Gyűjteménybe került: '10.07.15, ellenőrzés: '15.09.11.
Oldal módosítás

A1 HitelCentrum Kft

Minden ügyfelünket és partnerünket egyedileg kezelünk, mert tudjuk hogy nem létezik két egyforma ember, mint ahogyan két egyforma szituáció sem. Vezetőinket és munkatársainkat is egyedileg fejlesztjük tréningek, saját és partneri képzések, tudásanyagok segítségével, hogy mindig a legjobbat tudják magukból kihozni a felmerülő pénzügyi szituációk és élethelyzetek megoldásában.
a1hitelcentrum . hu
Gyűjteménybe került: '10.07.15, ellenőrzés: '15.09.11.
Oldal módosítás

Hitel Agent

Regisztrált ügyfélként kényelmes és hasznos Online szolgáltatásokat vehet igénybe. Online tanácsadás. Hiteligénylés beküldése. Személyre szabott kalkulációk.
hitelagent . hu
Gyűjteménybe került: '10.07.15, ellenőrzés: '15.09.11.
Oldal módosítás

BG Hitel & Lízing

A BG Magyarország Ingatlanfinanszírozási Zrt. és BG Magyarország Lízing Zrt. ? BG Hitel & Lízing? Márkanév alatt kezdte meg működését, a PSZÁF engedélye alapján 2006-ban. A BG Hitel & Lízing célja, hogy az ingatlanfinanszírozás specialistájaként jelzálog alapú hitel és lízing termékeket kínáljon lakossági ügyfelei számára egy rendkívül gyors, egyszerű és barátságos kiszolgálási rendszerben és kivívja ügyfelei elégedettségét. Finanszírozási szolgáltatásunk elérhető közvetlen irodánkban, az Otthon Centrum ingatlanközvetítői hálózatában, illetve több értékesítési partnerünknél, országszerte közel 100 irodában.
bg . hu
Gyűjteménybe került: '10.07.15, ellenőrzés: '15.09.11.
Oldal módosítás

hitelkivaltas.lapozz.hu hitelkivaltas.lapozz.hu Oldal beküldése a Hitelkiváltás témaoldalra ajanl Lap tetejére lap tetejére

Címoldal | Szöveges hirdetés | Szerkessz egy oldalt | Médiaajánlat

Minden jog fenntartva © ArT deSign Media